09-10-2013

Cougars

Een grote gevaarlijke poes. Eentje die haar klauwen in je slaat en je niet meer loslaat. Daar zal het begrip wel naar verwijzen. Officieel heet je pas een cougar als je 40plus bent, hoorde ik gisteren. Carice van Houten, doet het tegenwoordig met Van Nieuwkerk. De zoon wel te verstaan. Betreffende jongeman heet Kees. Dat bekt wel lekker met Carice. Maar ze is  geen cougar hoor. Carice heeft de 40 nog niet bereikt en is dus nog gewoon een huiskat. En als je man maar een paar jaar jonger is dan ben je ook geen cougar. Dat telt dus niet. Pas bij 10 jaar of meer kom je in aanmerking voor de titel. Zoals bij Heleen van Rooyen met haar Rigby drummer Bart. En uiteraard Madonna, die telkens weer valt voor knappe twintigers in plaats van mannen van haar eigen leeftijd. Demi Moore ging bijna ten onder aan de relatie met Ashton. Die had haar klauwen net iets te diep in hem geslagen waardoor hij vluchtte toen ze even niet oplette en zij depressief werd.

Patricia Paay is dan officieel weer geen cougar omdat zij de 60 al is gepasseerd. Dan ben je een Major. Dus. Overigens zijn mannen van onder de 20 off limits. Dan heet het namelijk gewoon pedofilie. En als je een fortuin hebt moet je lust niet verwarren met liefde. Het kan namelijk gewoon om de centen gaan. Zo was er laatst in het nieuws dat een 24 jarige jongen in het huwelijk is getreden met zijn oudtante van 79. Maar die tante was geen cougar, die was dement. En onze  toyboy was gewoon een crimineel die zich alvast een half miljoen toe eigende van de erfenis. Misschien denk je als moeder de vrouw dat je klaar bent voor de cougar-relatie als die jonge heer je in de kroeg benaderd. Maar waarschijnlijk ben je dan gewoon een Milf. Een eenmalig iets. Wel een compliment voor je uiterlijk. Maar dan ben je geen cougar, dan laat je je gewoon naaien.

Het is nog best ingewikkeld dat cougarschap. Ik denk dat ik me vooral oud zal voelen naast een gozertje van twintig. Leuk om af en toe naar te kijken hoor. Maar ik kijk nog even verder.

1 opmerking:

  1. Leuk stukje Laura, ga zo door!!
    Grtz,
    Bas (Babo) :-)

    BeantwoordenVerwijderen