09-06-2011

Zo'n man

Zo'n man die elke vrouw wel eens is tegengekomen. Zo’n man op wie je normaal gesproken niet zou vallen omdat hij eigenlijk je type niet is. Zo’n man die zijn best voor je doet, zich van zijn leukste en grappigste kant laat zien. Zo’n man die zegt dat hij maar zelden iemand tegenkomt die hij écht leuk vindt maar dat jij zo iemand bent. Zo’n man voor wie niks te gek is. Zo'n man die naar je luistert. Zo’n man met wie je uren aan de telefoon kan hangen. Zo’n man die je overlaadt met smsjes en je kan laten lachen. Zo’n man bij wie je helemaal jezelf kan zijn. Zo’n man met een overvolle agenda. Zo’n man die anderen altijd nodig hebben en voor wie hij altijd klaar zal staan.
Zo’n man die als donderslag bij heldere hemel er ineens toch nog niet helemaal klaar voor is. Zo'n man die net uit een relatie komt of er misschien zelfs nog in zit. Zo’n man die je aantrekt en vervolgens weer afstoot. Zo’n man die je het voordeel van de twijfel geeft. Zo'n man die eigenlijk heel eerlijk is. Zo'n man die dingen zegt die jij niet wil horen. Zo’n man met wie je ook gewoon vrienden wil zijn. Zo’n man die zegt dat je van hem geen verwachtingen mag hebben. Zo'n man waardoor je jezelf in de wachtstand parkeert. Zo’n man bij wie je je belachelijk gaat voelen omdat je graag iets af wil spreken. Zo’n man die zorgt dat je aan jezelf gaat twijfelen.   Zo’n man die werkt als een magneet.
Zo’n man, daar kan je je niet tegen wapenen al ben je een gewaarschuwd mens. Simpelweg omdat je de liefde voor zo'n man altijd een kans wil geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten