11-03-2011

Annie, waar ben je?

Ze stonden toch wat beteuterd te kijken. Als was Annie dan niet de mooiste vrouw die je je voor kan stellen en al hing ze er altijd maar een beetje bij, nu ze weg was misten ze haar toch. Net nu het zo lekker ging en ze het ritme goed te pakken hadden. Ze maakten zich zorgen over het examen.

Annie is spoorloos. Met koffer en al. Gewoon verdwenen.

Mevrouw Truus bracht het nieuws aangeslagen. Ze heeft de politie ingeschakeld om een diepgravend onderzoek in te stellen. De agent trok wel even een wenkbrauw op toen ze hem vertelde van de verdwijning. Gelukkig zei hij dat Annie niet eerst 24 uur vermist moest zijn voordat er aangifte gedaan kon worden. Waar kan ze nou toch zijn?
Het zal toch niet dat ze is meegenomen door iemand met een zieke geest? Iemand die haar wil gebruiken om zijn perverse gedachten tot uiting te brengen? Misschien wil de kidnapper wel gewoon gezelschap en is hij een eenzame man. Annie kan tenslotte goed luisteren. Het kan ook nog iemand zijn die haar niet meer wilde delen met de rest van de groep en haar voor zich zelf wil.
Mevrouw Truus hoopt dat ze haar heelhuids terugvinden. Het is toch weer een forse investering als ze helemaal niet meer opduikt of als er ledematen missen. In het criminele circuit doet Annie toch al gauw een paar duizend euro!
Het examen gaat gewoon door, met een vervanger. Maar de massages zijn toch anders als je Annie gewend bent.

Na zo'n bericht tijdens de Bedrijfshulpverleningscursus vraag je je toch af welke idioot een kale reanimatiepop met cup A wil stelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten