10-12-2011

Britt -fucking- Dekker

Misschien dat ik nu de natte droom van een aantal mannen wreed verstoor, of dat ik meisjes uit de droom help, die zich nu juist zo lekker konden identificeren met het domme gansje. Maar, dames en heren: Britt Dekker is absoluut niet dom!
Het meisje dat in de Surinaamse jungle alle andere échte meisjes wist te verslaan, heeft sinds dien ‘fucking’ hard aan de weg getimmerd. Het domme blondje vertrok uit de jungle met 30.000 euro op zak en dat smaakte natuurlijk naar meer.
Wist ze destijds nog niet waar Suriname lag en dacht ze dat Nelson Mandela een Surinamer was, tegenwoordig ontpopt Britt zich tot een zogenaamde Cash cow! Ze weet de P’s van haar marketingmix uitstekend te hanteren: handelsmerk Dom!
Het mediageile meisje Britt Dekker is kampioen in het maken van domme opmerkingen. Maar het wordt haar ook onmiddellijk weer vergeven want ze is zo schattig, zo eerlijk, zo leuk, zo dom en zo blond.
Na haar televisiedebuut merkte ze dat het publiek haar omarmde als ze het domme gansje uit hangt. Lief en naïef gaat nu eenmaal goed samen en de meeste mensen vinden het fijn als ze zeker weten dat ze slimmer zijn dan Britt. En dus hield Britt zich lekker van de domme! Hoewel dit paardenmeisje gewoon haar havo-diploma haalde, spreekt ze, afgezien van alle vervoegingen van ‘fuck’, zogenaamd geen woord Engels. Ze bracht een single uit: ‘Fucking Vet’, direct gevolgd door een heel album ‘fucking vette hits’. Ze bedacht een eigen T-shirtlijn van haar uitspraken zoals “Is dat vlees al rijp?” en “van mij word je echt niet slimmer hoor.” Ze werd door Microsoft gebruikt om hun nieuwe telefoon te promoten. Iets in de trant van ‘als Britt Dekker het snapt, snapt iedereen het’. De camera zag dat Matthijs van Nieuwkerk smolt voor haar ontwapenende glimlach en de opmerking dat ze dacht dat de vijftiger pas 32 zou zijn. Vervolgens vroeg Playboy of Madame Dekker bereid was tegen een flink bedrag haar domme doos te laten zien. Brittje deed nog even of ze twijfelde, vroeg zich hardop in tweeëntwintig TVprogramma’s af of ze dat wel moest doen. Maar, ging ze op zondag nog te raadde bij Carlo en Irene, op maandag tekende ze het contract en op dinsdag zat ze in het vliegtuig naar Lanzarote! Beetje gek. Beetje snel.
Ook de strekking van haar vele Twitter-berichten is niet al te snugger, hoewel ze daar niet heel consequent in is. De moeilijkste woorden weet ze dan opeens weer foutloos te spellen en ze heeft kennelijk geen moeite met de d’s en t’s. Ze weet ook prima hoe ze sluikreclame moet maken voor allerlei websites, merken en produkten.
Onlangs tekende mevrouw Dekker een lucratief jaarcontract bij RTL. Ze krijgt een eigen programma. Kassa! De teller van haar inkomsten in het afgelopen jaar zal ondertussen de 100.000 euro wel overstijgen. Conclusie? Britt Dekker is fucking fake! Maar ze heeft het allemaal wel heel slim gespeeld.